Első előadás a Latte Quattro Bisztróban

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Minden, amit a parlagfűről tudnod kell! 

Ezzel a címmel tartottam meg előadásomat 2019. aug. 29-én Budapesten a Latte Quattro Bisztróban.

Mint gyomos, és alapvetően tünetmentes allergiás, 3 szempontból beszéltem a parlagfűről, sok sztorival, személyes élménnyel és tapasztalattal fűszerezve.

A célom az ismeretterjesztő előadásokkal az, hogy minél többen biztos tudásra tegyenek szert, és ezzel olyan megingathatatlan érvek birtokába jussanak a parlagfűvel kapcsolatban, amelyek segítenek kiállni önmagukért, érdekeikért.

A légköri pollenterhelés csökkentéséhez mindannyiunkra szükség van. A közös álláspont kialakítása azonban csak a megfelelő ismeretek birtokában lehetséges.

Ezért a növény alapos megismerése után károkozásának három területéről beszéltem, főleg saját élményeim, kutatói tapasztalataim alapján.

Az előadás kellemes hangulatban zajlott, amelyhez hozzájárultak a megjelent érdeklődők is értő figyelmükkel, saját elbeszéléseikkel, melyeket ezúton is hálásan köszönök.

A helyszínválasztásban szerepet játszott, hogy könnyen megközelíthető, a WestEndhez pár percnyire található ez a hangulatos, kedves kis kávézó. Ugyanakkor az is számított, hogy egy kedves barátom és párja üzemelteti. Nem csak lelkesen, ügyesen, hanem lehetőséget teremtve előadások, workshopok tartására is.  Eszter, Domi! Köszönöm!

 

 

Mást is érdekelhet. Add tovább.
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Kategóriák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..