Előadások a Latte Quattro Bisztróban

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Minden, amit a parlagfűről tudnod kell

2019. augusztus 29-én egymás után 2 időpontban előadást  tartok

– ugyanazzal a céllal és tartalommal – Budapesten, a WestEnd közelében.

Mint gyomos, és alapvetően tünetmentes allergiás, 3 szempontból fogok beszélni a parlagfűről, sok sztorival személyes élménnyel és tapasztalattal fűszerezve.

A célom az, hogy minél többen biztos tudásra tegyenek szert, és ezzel olyan megingathatatlan érvek birtokába jussanak a parlagfűvel kapcsolatban, amelyek segítenek kiállni önmagukért, érdekeikért.

A légköri pollenterhelés csökkentéséhez mindannyiunkra szükség van. A közös álláspont kialakítása azonban csak a megfelelő ismeretek birtokában lehetséges.

Előadások kezdési időpontja 2019. aug. 29.  14 és 16 óra.

Az előadások kb. 90 percesek, lehetőséget biztosítva egy rövid kérdezz-felelek modulra is.

Témakörök

  • A parlagfű – növénytan és nevezéktan
  • A parlagfű okozta károk – ismerjük meg a mások indítékait is
  • Összefoglaló. Mit tehetek én?

Az előadásra a helyedet 1200Ft utalásával biztosíthatod. A helyszínen is lesz mód fizetni, de a terem befogadóképessége véges.

Ezért azt javaslom, hogy a lenti űrlapon és befizetéseddel jelezd részvételi szándékodat kedd éjfélig.

A belépő feljogosít a az előadáson való részvételre valamint az előadást követően elküldök címedre egy kis jegyzetet. Ezen felül egy témába vágó kis meglepetést is tervezek.

Mivel pedig készül a könyvem, meg amúgy is hamarosan a születésnapom lesz, az Allergia-Sztorik c. könyvem pdf formátumát is ajándékba kapod annak megjelenése után.

Várlak szeretettel!

Ki vagyok én, miért hallgass rám?

2015 óta „óvári gazdász”, A Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar Növénytudományi Tanszékén egyetemi docense. Rendszeresen adok elő konferenciákon, publikálok tudományos és ismeretterjesztő lapokban. Diplomadolgozatosok témavezetője, a jelenlegi I. évfolyam évfolyamfelelős tanára. 1997-2004 között a GATE (Ma SZIE) oktatója, itt szereztem a PhD fokozatot is.

Életfeladatom a tanulás és tanítás – katedrán innen és túl. Elhívásom van arra, hogy ismeretterjesztő előadásai révén tudását a szélesebb közönséggel is megosszam, különösen mindazt, amit a parlagfűről tudok, és saját bőrömön is tapasztaltam.

Előadásaimat hallhatták Mosonmagyaróváron a III. Szigetközi Gyógynövénynapon, a Rotary klub tagjai, a Kertbarát Körben, Kutatók Éjszakáján, Növények Napján, az osztrák-magyar együttműködés keretében megvalósuló Lokális Ismeretterjesztő Fórumon és ország több pontján.

Tagja vagyok a Magyar Növényvédelmi Társaságnak, az Európai és a Magyar Gyomkutató Társaságnak.

A „gyomosokat” tömörítő „Dr. Ujvárosi Miklós alapítvány a gyommentes környezetért” tagsága 2017-ben Arany Sziklevél djjal ismerte el tevékenységemet.

Dr.Farkas Anikó, a növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora, egyetemi docens

Itt tudsz jelentkezni az aug. 29-i előadásra

 !!! Az űrlapon a megjegyzésben jelezd kérlek,  hogy melyik időpontra érkezel!!! 14 vagy 16 óra?

Az űrlap kitöltése után nézd meg az email fiókodat, és erősítsd meg a feliratkozásod! Ezt követően megkapod a fizetési infókat is, amelyekt szintén kiküldök mailben is. Ellenőrizd a spam és promóciós mappáidat is, ha néhány percen belül nem találnád meg a beérkező leveleid közt.

 

Visszajelzések a legutóbbi, szadai előadásom után:

 

Mást is érdekelhet. Add tovább.
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter