Novemberi leltár

novemberi leltár

Így nem is tűnik soknak.

  1. De közben jöttek új szakmérnök hallgatók, akikkel témavezetői feladataim vannak.
  2. Másrészt egy-egy projekt több napi munkát igényel. Egy konferenciára való felkészülés is. Oda jelentkezni is kell, sokszor az előadás teljes, akár 6-8 oldalnyi anyagával. Ahhoz, hogy egy ilyen cikk elkészüljön, több nap kell, amit adatfeldolgozással, következtetések és javaslatok megfogalmazásával töltünk.
  3. A “Fiatal gazda” nevezésre a projektet kb. egy hónapja kezdtük egy stratégiai megbeszéléssel, azóta folyamatosan zajlottak a megvalósítás kisebb-nagyobb lépései.
  4. Integráltra: az előadás anyaga egy most végzős növényorvos hallgató nő diplomadolgozatából született. Mert megérdemli:) A dolgozat elkészítése is időigényes, abból előadásanyagot összerakni sem kevés munka, bár a dolgozat alapján már nem annyira nehéz. Ezután az előadás diasora készül el. Már kész, fantasztikus diákom van! Büszke lehet magára.
  5. Integráltra poszter: egy különleges növényről, szebbnél-szebb fotókkal…
  6. Előadás a Keszthelyi Növényvédelmi Fórumra: Domonkos Zsolt doktorandusz hallgató PhD dolgozatának egy újabb része készül el így. Ő is megérdemel minden tiszteletet, fantasztikus nagy munkát végez család és munka mellett.

Egy szavam sem lehet.🙂

De hogy akciófelhívás is legyen:

Hamarosan szavazhattok a diákomra, még ma kiderül, kit nevezek a Fiatal gazda kategóriában. Előre is köszönöm!

Mást is érdekelhet. Add tovább.
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Kategóriák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..